Studentii si tinerii absolveti cu o experienta de pana la cinci ani, care isi cauta un loc de munca, pot participa, pe 26 si 27 octombrie, la cea de-a treia editie a targului "Angajatori de top", la care participa peste o suta de companii, care ofera peste 2.500 de slujbe.
Potrivit organizatorilor, peste 80% din companiile participante la targul de joburi sunt multinationale, iar cele mai multe locuri de munca disponibile sunt pentru consultanti, ingineri, contabili, precum si in domeniile IT si achizitii si logistica.

Evenimentul, care va avea loc la Sala Palatului, se adreseaza, in special tinerilor care vor sa evolueze in cariera, fie ca sunt studenti, fie ca au o experienta de cel mult cinci ani. La targ, solicitantii unui loc de munca pot discuta cu reprezentantii comaniilor, despre facilitatile pe care acestia le propun sau despre oportunitatile de dezvoltare in cadrul companiei.

"Angajatori de top" a fost lansat initial online, la inceputul lunii octombrie, peste 60.000 accesand pagina de internet www.hipo.ro, de unde au aflat detalii despre companiile participante si despre slujbele oferite. Organizatorii spera ca, in cele doua zile ale evenimentului de la Sala Palatului, numarul de vizitatori sa depaseasca 13.000.

Targul "Angajatori de top" a fost organizat, pentru prima data in acest an, si la Timisoara, in perioada 19-20 octombrie, eveniment la care au participat 4.500 de tineri in cautarea unui loc de munca intr-o companie multinationala.

La editia precedenta a targului organizat in Bucuresti au participat peste 13.000 de studenti si tineri absolventi, 15% dintre acestia depunand CV-uri pentru slujbe in domeniile preferate. Potrivit companiei organizatore, cele peste o suta de firme de renume in domeniile in care activeaza au primit peste 2.000 de CV-uri de la tinerii care au dorit sa se angajeze intr-o companie cunoscuta la nivel national. Cele mai multe CV-uri au fost depuse pentru slujbe in domeniile IT, bancar, telecomunicatii si farmaceutic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri