Compania franceza Hutchinson, producatoare de componente din cauciuc, a inaugurat luni in localitatea Cristianu, judetul Brasov, o fabrica cu o valoare initiala de sapte milioane euro, potrivit unui comunicat al Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Fabrica de la Brasov va furniza componente din cauciuc pentru etanseizare si antivibratie catre Automobile Dacia - Renault, Ford, BMW, Peugeot, ACI, Mahle, Filtrauto, Behr si Bosh.

Planul de afaceri al companiei franceze prevede o extindere progresiva pana in 2010, urmand sa angajeze 700 de muncitori. Pentru inceput fabrica are 120 de angajati, iar activitatea de productie se va desfasura intr-o hala de 10.000 de metri patrati. Aceasta va fi extinsa cu inca 10.000 de metri patrati pana in 2009.

Compania Hutchinson produce componente din cauciuc pentru etanseizare de precizie (garnituri, inele), antivibratie (bucse), transfer de fluide (furtune) - destinate industriei auto, aeronauticii si altor sectoare industriale.

Hutchinson face parte din grupul petrolier Total si detine 117 unitati de productie in 25 de tari din intreaga lume. Compania, care numara 26.000 de angajati, a avut vanzari de 2,9 miliarde euro anul trecut, din care 61% in industria auto, 16% in bunuri de consum si 23% in alte sectoare industriale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri