Lichidatorul Maestro va vinde activul functional al Toptherm Ghimbav prin licitatie publica cu strigare, in data de 25 octombrie, valoarea totala a bunurilor se ridicandu-se la 10.137.483 lei, informeaza Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului.

Activul scos la vanzare este format din: teren, mijloace fixe, constructii, active necorporale, stocuri, obiecte de inventar si creante, apartinand SC Toptherm S.A. Ghimbav aflata in proces de lichidare voluntara.

In data de 25 octombrie lichidatorul va scoate la vanzare si alte bunuri independente ale societatii, in valoare de 9060 lei, se arata in comunicatul remis de AVAS.

Caietul de sarcini pentru fiecare activ functional si bunurile independente poate fi cumparat de la sediul societatii incepand cu 18 octombrie. Participantii la licitatie trebuie sa faca dovada depunerii unei scrisori de intentie, a achitarii caietului de sarcini si a garantiei de participare, precum si dovada depunerii actelor si documentelor ce atesta indeplinirea conditiilor prevazute in art. 35 din HG nr. 577/2002.

Initial, licitatia a fost programata pentru 28 septembrie, iar activul functional al societatii era evaluat la peste 16,8 milioane lei.

AVAS a selectat pe 16 august compania Maestro SPRL Constanta pentru a lichida societatea Toptherm. Valoarea preliminata a activelor imobilizate, la 31 mai 2007, era de 15.362.249 lei, iar valoarea preliminata a datoriilor totale era de 12.842.219 lei.

Toptherm SA a fost inclusa pe anexa ordonantei de urgenta din februarie 2007 prin care insolventa a fost suspendata cu sase luni pentru 28 de societati. Adunarea Generala a Actionarilor societatii Toptherm a aprobat programul de restructurare totala care prevede, in principal, disponibilizari de personal cu acordarea de plati compensatorii si vanzarea fluxurilor viabile prin lichidare voluntara.

AVAS este actionarul majoritar al Toptherm SA Ghimbav, cu un pachet de actiuni reprezentand 64,8901% din capitalul social.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Kaufland asigură alimentele pentru mesele ce vor fi distribuite medicilor
Setari Cookie-uri