Lantul de hipermarketuri PIC va inaugura pana la finele lunii noiembrie doua magazine, la Braila si Oradea, in urma unei investitii totale de 53 milioane de euro, iar anul viitor compania va mai deschide alte trei unitati

"Magazinul din Braila va fi inaugurat pe 25 octombrie, iar cel din Oradea pe 15 noiembrie. Anul viitor vom mai deschide alte trei hipermarketuri, dar momentan nu putem preciza orasele. Valoarea investitiei necesara unei unitati PIC se ridica la circa 20 milioane de euro in functie de amplasament si oras", au declarat reprezentantii companiei PIC Pitesti.

Noul magazin PIC din Braila se va intinde pe o suprafata de 53.000 de metri patrati. Prin deschiderea celor doua noi magazine, holdingul PIC va crea 1.200 de locuri de munca, ajungand astfel la un total de 3.500 angajati.

Holdingul PIC are capital integral romanesc si este producatorul mai multor produse de baza, cum ar fi: zahar, ulei, orez, faina si altele. Compania mai detine doua hipermarketuri la Pitesti si Craiova.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Setari Cookie-uri