Dufa Deutek mizeaza pe afaceri mai mari cu 40% in 2007

Dufa Deutek estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 31 milioane, in crestere cu 40% fata de anul trecut, peste asteptarile initiale ale companiei, a declarat directorul general, Bruno Negoita.

Compania Dufa Deutek SA a inregistrat in primul semestru al anului 2007 o cifra de afaceri de peste 14,5 mil. euro, in crestere cu 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Compania activeaza pe piata vopselelor alaturi de Policolor, Fabryo si Kober, comercializand trei marci: Super, Danke si gama pentru profesionisti, Profi.

Dufa a fost infiintata in 1998, ca un joint-venture intre concernul Meffet AG din Germania detinand pachetul de 50% si doi investitori romani: Marius Ivan, director general al companiei Henkel Bautechnik România, cu 40%, iar Liviu Stan, fost director general al companiei Dufa si actual director general al reþelei Global Real Invest, 10%.

In 2005, producatorul de vopseluri Dufa a fost achizitionat de fondul de investitii Advent International, in urma unei tranzactii care s-a ridicat la aproximativ 15 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cirque du Soleil depune actele pentru insolvență și concediază 3.500 de angajați
Setari Cookie-uri