PharmaFarm Cluj a imprumutat 4 mil. lei de la Banca Transilvania

Comerciantul de produse farmaceutice PharmaFarm Cluj (NAFA) a imprumutat 4 milioane lei (1,19 milioane euro) de la Banca Transilvania si urmeaza sa il ramburseze in decurs de un an

Compania are un capital social de 3,07 milioane lei, divizat in 30,7 milioane de actiuni. Actionarul majoritar al firmei clujene este compania slovena Kemofarmacija D.D. Ljubljana.

Armedica Trading SRL a cumparat pe 15 octombrie, de la compania slovena Kemofarmacija D.D. Lublijana, pachetul majoritar de 95,78% al PharmaFarm.

PharmaFarm Cluj a incheiat primul semestru din 2007 cu o cifra de afaceri de 72,17 milioane lei, in crestere cu 13,4% fata de intervalul echivalent al anului trecut, cand cifra de afaceri afisata a fost de 63,6 milioane lei. In primul semestru din 2007, firma a avut o pierdere de 6,12 milioane lei, dubla fata de perioada similara a anului trecut.

Actiunile companiei se tranzactioneaza la categoria de baza a Rasdaq, sectiunea XMBS, cu simbolul NAFA. Valoarea de piata a societatii este de 42,7 milioane lei (12,7 milioane euro), conform ultimei cotatii de 1,39 lei, inregistrate in cadrul sedintei de tranzactionare din 26 octombrie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri