Hotelul Coandi din Arad, cu o suprafata construita de 6.500 de metri patrati, a fost scos la vanzare pentru 11 milioane de euro, a declarat, potrivit NewsIn Alina Tabusca, PR specialist la QCM Bucuresti, compania de consultanta imobiliara care intermediaza tranzactia.
Hotelul de trei stele cu sapte etaje include 54 de camere dintre care trei suite, trei apartamente, sase camere single si 42 camere double, un restaurant cu 200 de locuri, un salon pentru micul dejun cu 60 de locuri, bar de noapte cu 70 de locuri, terasa cu 200 de locuri si o sala de conferinte, salon de masaj, sauna.

De asemenea, hotelul ofera o plaja proprie amenajata pe malul raului Mures, facilitati pentru acostarea ambarcatiunilor de mici dimensiuni si teren de tenis.

In cadrul hotelului se pot organiza conferinte intr-o sala de 80 metri patrati cu capacitatea de pana la 50 de persoane, sala dotata cu instalatie pentru sunet, video, proiectie si acces la internet.

Hotelul Coandi a fost construit in 2005 si are in prezent un grad de ocupare de 75%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri