Compania Lidl Romania SCS isi majoreaza capitalul social cu zece milioane de euro prin aportul in numerar al asociatului WE-Beteiligungs si isi va muta sediul societatii din Central Business Park in comuna Chiajna, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.

In urma majorarii compania Lidl Romania SCS va avea un capital social de peste 90 milioane lei (25,6 milioane euro), impartit in 5.000.444 parti de interes cu o valoare nominala de 18 lei fiecare. Capitalul social al companiei este impartit intre Lidl Romania SRL care detine o actiune si WE-Beteiligungs GmbH care detine restul capitalului.

Noul sediu al Lidl Romania SCS va fi situat in cladirea KLC 5 in comuna Chiajna in apropiere de Soseaua de Centura.

Grupul german Lidl&Schwarz anunta in vara acestui an ca planuieste in urmatorii patru ani, sa deschida in Romania, 15-20 magazine pe an, investitia medie pe magazin fiind de aproximativ zece milioane euro. Grupul isi amanase anul trecut intrarea pe piata romaneasca datorita pretului ridicat al terenurilor de la noi din tara, dar a decis sa-si reia planurile de expansiune datorita potentialului economic foarte mare.

Concernul Lidl & Schwarz Co&KG este deja prezent pe piata romaneasca prin divizia Kaufland. Grupul Schwarz a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 44 de miliarde de euro si are peste 200.000 de angajati in intreaga Europa. Pe plan international, retailerul german detine peste 800 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Romania si Bulgaria.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Lidl inaugureaza un nou supermarket. Reduceri la deschidere