Recent compania a inaugurat la Cluj, in Iulius Mall, al 15-lea magazin propriu sub brandul Nichi Cristina Nichita care se intinde pe o suprafata de circa 51 metri patrati si care a necesitat investitii de 35.000 de euro. Aceasta inaugurare face parte din planul de extindere la nivel national a retelei de magazine pe care Niky il va continua si anul viitor.

"Pentru anul viitor, Nichi Cristina Nichita intentioneaza sa se extinda in cateva din localitatile deja existente.Vor fi inaugurate patru noi magazine proprii, dintre care trei vor fi localizate in Bucuresti, iar unul in Iasi", au declarat reprezentantii Niky.

Niky este o companie infiintata in 1995 cu capital integral romanesc. In prezent, compania opereaza o retea de 15 unitati care cuprinde mai multe orase importante din tara cum ar fi Bucuresti, Iasi, Cluj, Oradea, Constanta, Piatra Neamt, Pitesti, Timisoara, Suceava, Ploiesti, Baia Mare, Sibiu, Odorheiu Secuiesc.

Citeste si:

Brandul Nichi Cristina Nichita detine in acest moment o pozitie dominanta pe segmentul confectiilor de dama la nivel national, compania inregistrand anul trecut o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro. In 2004, compania a schimbat numele de brand sub care sunt comercializate produsele vestimentare de la Niky Fashion la Nichi Cristina Nichita, "pentru evidentierea brandului romanesc" dupa cum sustin reprezentantii firmei.