Sever Scarlat, in varsta de 39 de ani, este din 2005 General Manager Baxi Romania, avand o experienta bogata in cadrul Whirlpool Romania.

In 2005, Sever Scarlat a absolvit un MBA ASEBUSS-Romania in cadrul Kennesaw University-Atlanta. Sever Scarlat a absolvit Universitatea “Transilvania”, Brasov – Tehnologia Constructiilor de Masini si Colegiul National “Andrei Saguna”, cel mai bun liceu din Brasov.

Compania Baxi Romania, membra a grupului Baxi, si-a propus comercializarea unui numar de aproximativ 17.000 de centrale termice in 2007 si cresterea cifrei de afaceri cu 12% pana la aproape sapte milioane euro.

Citeste si:

Baxi Romania a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 6,1 milioane euro din vanzarea unui volum de 13.700 unitati. Baxi detine in prezent o cota de piata de 9%.

Va invitam sa trimiteti in cursul zilei de astazi, intrebarile si subiectele de discutie pentru Sever Scarlat – director general Baxi Romania, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de saptamana aceasta, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare: