In cadrul rubricii Live Wall-Street de saptamana aceasta, Sever Scarlat – Director General Baxi Romania – unul dintre liderii industriei termotehnice autohtone, isi rezerva cateva ore pentru discutii cu cititorii Wall-Street. Tema de discutie va fi piata de profil dar si felul in care constructiile noi influenteaza piata centralelor termice. De asemenea, Sever Scarlat asteapta intrebari axate pe management si cariera.

Sever Scarlat, in varsta de 39 de ani, este din 2005 General Manager Baxi Romania, avand o experienta bogata in cadrul Whirlpool Romania.

In 2005, Sever Scarlat a absolvit un MBA ASEBUSS-Romania in cadrul Kennesaw University-Atlanta. Sever Scarlat a absolvit Universitatea “Transilvania”, Brasov – Tehnologia Constructiilor de Masini si Colegiul National “Andrei Saguna”, cel mai bun liceu din Brasov.

Compania Baxi Romania, membra a grupului Baxi, si-a propus comercializarea unui numar de aproximativ 17.000 de centrale termice in 2007 si cresterea cifrei de afaceri cu 12% pana la aproape sapte milioane euro.

Baxi Romania a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 6,1 milioane euro din vanzarea unui volum de 13.700 unitati. Baxi detine in prezent o cota de piata de 9%.

Va invitam sa trimiteti in cursul zilei de astazi, intrebarile si subiectele de discutie pentru Sever Scarlat – director general Baxi Romania, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de saptamana aceasta, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si