Compania farmaceutica Actavis Romania anunta venituri de 84 de milioane euro pentru primele noua luni din 2007, insemnand o crestere de 21 la suta fata de perioada similara a anului trecut.
Din totalul veniturilor inregistrate de Actavis in Romania in primele noua luni ale anului in curs, 75 de milioane euro reprezinta vanzarile pe piata interna, iar restul de 9 milioane euro au fost obtinute in urma vanzarilor la export.

Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, vanzarile la export au crescut cu 50 la suta. Tarile in care s-au inregistrat cele mai bune rezultate sunt, Polonia, cu 3,5 milioane euro, Japonia, cu 1,6 milioane euro, iar pe locul trei Ungaria, Slovacia si Bulgaria, cu o valoare de aproximativ un milion de euro fiecare.

Anul acesta, investitiile Actavis Romania s-au concentrat pe achizitia de echipamente pentru productie, pe cercetarea de noi molecule generice si in extinderea retelei de distributie. Pana la sfarsitul anului se estimeaza ca valoarea investitiei sa se ridice la 5 milioane de euro.

Actavis Romania are inclus in planul de dezvoltare pentru 2007 atingerea unei cote de piata de 2,5 la suta pe piata producatorilor, cresterea vanzarilor pe piata de retail si patrunderea pe noi piete din UE si SUA cu produsele oncologice fabricate in Romania.

Grupul Actavis se pozitioneaza printre primele companii pe piata de farmaceutice generice, la nivel mondial. Din 1999 pana in prezent, Actavis a achizitionat 25 de companii farmaceutice. In martie 2006, Actavis, a achizitionat Sindan in urma unei tranzactii de 147,5 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri