Reteaua de magazine de tip discount MiniMax inaugureaza joi la Campulung Muscel al unsprezecelea magazin din tara, dupa o investitie de 750.000 euro

"Fiecare magazin implica o investitie de 750.000 euro, iar faptul ca inauguram la Campulung Muscel o noua locatie inseamna ca recunoastem potentialul acestei regiuni si dezvoltam reteaua MiniMax Discount, intrucat exista o necesitate cotidiana pentru acest concept", a declarat directorul general al companiei MiniMax Discount, Rainer Exel.

Pentru anul in curs mai sunt programate inaugurarile altor magazine la Brasov, Buzau, Navodari, Ovidiu, Petrosani, Rasnov si Turnu Magurele, accelerandu-se ritmul expansiunii retelei la nivel national. Fiecare magazin reprezinta un spatiu comercial cu suprafata de vanzare de 1.000 mp, sase case de marcat si 80 de locuri de parcare.

Administratia centrala a companiei se afla in Bucuresti, unde dispune de un depozit de 15.000 mp, spre a face fata deservirii intregii retele, care intr-un prim stadiu, mai include zece filiale in: Calarasi, Cernavoda, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Pucioasa, Slatina (doua), Targoviste si Urziceni. Stadiul final al retelei vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine.

MiniMax Discount este o companie romaneasca ce a intrat pe piata in primavara lui 2005. In primul an de activitate a obtinut o cifra de afaceri de 25,6 milioane lei. Reteaua de magazine MiniMax Discount a inregistrat anul trecut un profit net de 4,2 milioane lei, la o cifra de afaceri de 48,9 milioane lei.

Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt Plus Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si