Localizat in Bucuresti, pe Calea Victoriei, Hotelul Radisson SAS este parte a American Group Carlson Hotels Worldwide si va fi inaugurat la inceputul anului viitor. Hotelul este cotat cu cinci stele si este construit pentru a deveni cel mai mare hotel din Bucuresti - 424 camere, gata sa primeasca 800 de oaspeti, si spatii pentru organizarea de evenimente cu o capacitate de 1.000 de persoane.

“Am luat decizia de a opta pentru serviciile de rent-a-car furnizate de Sixt New Kopel nu doar pentru ca Sixt este partenerul traditional al lantului Radisson in intreaga lume, ci si pentru ca serviciile de rent-a-car pe care compania le furnizeaza in Romania au aceleasi standarde inalte ca si in intreaga lume” a declarat Torbjorn Bodin, General Manager al Hotelului Radisson SAS.

“Cresterea estimata a pietei de rent-a-car in viitorii ani, ma face sa fiu increzator ca pana la sfarsitul anului 2008, flota de rent-a-car a companiei noastre va atinge 800 – 1000 masini.” a declarat Dudy Perry, CEO Sixt New Kopel.