Incepand de anul viitor, Sixt New Kopel va fi furnizorul exclusiv de servicii Rent-a-Car al Hotelului Radisson SAS. Prin contractul semnat recent, Sixt New Kopel va oferi preturi speciale clientilor Hotelului Radisson SAS.

Localizat in Bucuresti, pe Calea Victoriei, Hotelul Radisson SAS este parte a American Group Carlson Hotels Worldwide si va fi inaugurat la inceputul anului viitor. Hotelul este cotat cu cinci stele si este construit pentru a deveni cel mai mare hotel din Bucuresti - 424 camere, gata sa primeasca 800 de oaspeti, si spatii pentru organizarea de evenimente cu o capacitate de 1.000 de persoane.

“Am luat decizia de a opta pentru serviciile de rent-a-car furnizate de Sixt New Kopel nu doar pentru ca Sixt este partenerul traditional al lantului Radisson in intreaga lume, ci si pentru ca serviciile de rent-a-car pe care compania le furnizeaza in Romania au aceleasi standarde inalte ca si in intreaga lume” a declarat Torbjorn Bodin, General Manager al Hotelului Radisson SAS.

“Cresterea estimata a pietei de rent-a-car in viitorii ani, ma face sa fiu increzator ca pana la sfarsitul anului 2008, flota de rent-a-car a companiei noastre va atinge 800 – 1000 masini.” a declarat Dudy Perry, CEO Sixt New Kopel.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Miloiu, Budureasca: Scăderea vânzărilor din Europa, compensată de Asia
Setari Cookie-uri