BauMax inaugureaza al cincilea magazin din Romania

Retailerul austriac de bricolaj BauMax va inaugura saptamana viitoare la Craiova al cincilea magazin al retelei pe care o opereaza in Romania, investitia medie aferenta unui astfel de centru fiind aproximativ 10 milioane de euro

Noul magazin BauMax din Craiova va avea 100 de angajati, o suprafata de vanzare de aproape 11.000 metri patrati si va comercializa o gama de peste 30.000 produse, impartita in patru domenii principale: constructii, amenajari, tehnic si gradina. Printre produsele expuse se numara articole sanitare, unelte, scule, amenajarea gradinii si flori, dar si solutii pentru constructii, amenajari interioare si exterioare.

Lansarea BauMax a avut loc in Romania in octombrie 2006, odata cu deschiderea magazinului din Brasov. Extinderea a continuat apoi cu magazinele din Sibiu, Cluj Napoca si Targu Mures, investitia alocata pentru fiecare magazin in parte, fiind de aproximativ 10 milioane de euro. In urmatorii ani este planificata inaugurarea a cinci magazine pe an. BauMax si-a propus sa devina liderul pietei de profil din Romania cu ajutorul unei retele de filiale extinse in teritoriu.

Compania BauMax este prezenta in sapte tari din Europa, avand 126 de magazine. Potrivit presedintelui BauMax Romania, Joerg Bierlein, in urmatorii cinci ani, ca urmare a expansiunii preconizate, BauMax tinteste atingerea unei cifre de afaceri de doua miliarde euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri