Billa Romania, divizie a grupului german de retail Rewe, va inaugura saptamana viitoare la Reghin al 26-lea supermarket al retelei pe care o opereaza in Romania si va continua acest ritm de dezvoltare pana in 2010 cand vrea sa ajunga la 50 de magazine

Noul magazin din Reghin va avea o suprafata de vanzare de 1.200 de metri patrati, 70 de locuri de parcare aferente si va comercializa o gama de 8.000 de produse.

Compania anunta in luna septembrie ca pana la finele anului intentioneaza sa mai deschida patru magazine noi, cu o suprafata de aproximativ 500 metri patrati fiecare, iar in 2008 planuieste inaugurarea a zece magazine noi cu o suprafata extinsa de pana la 2.000 metri patrati fiecare. Printre orasele vizate se numara Bucuresti, Slatina, Cluj, Sibiu si altele, potrivit directorului executiv al companiei, Marcel Haraszti.

Billa Romania face parte din grupul german Rewe care mai opereza la noi in tara prin intermediul diviziilor Penny, XXL si Selgros. Toate aceste divizii au contribuit, in 2006, cu 25% la totalul vanzarilor de 3,84 miliarde euro inregistrate pe piata est europeana, potrivit rapoartelor financiare afisate de Rewe. Rewe planuieste ca, in 2007, sa deschida peste 550 de magazine noi in Europa, dintre care 300 vor fi localizate in Germania. Grupul Rewe intentioneaza sa deschida anul acesta primul Selgros din Rusia si va continua sa-si dezvolte reteaua de supermarketuri Billa.

Rewe Holding International, asociatul unic al companiei Rewe Romania SRL, a aprobat, la sfarsitul lui martie, dechiderea a 20 de puncte de lucru noi, in mai multe localitati din tara, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial. Rewe Romania isi va extinde reteaua de magazine in judetele Alba, Bacau, Mehedinti, Gorj, Harghita, Cluj( doua unitati), Hunedoara (trei unitati), Sibiu, Brasov, Maramures, Satu Mare (doua unitati), Covasna (doua unitati), Constanta (doua unitati) si Arges.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri