Actionarii Lafarge Agregate Betoane Bucuresti (AGEM) au hotarat majorarea limitei imprumutului de la actionarul majoritar, Lafarge Ciment, de la 55,5 milioane lei, pana la 70 milioane lei (19,3 milioane euro), potrivit comunicatului transmis pietei Rasdaq.

Lafarge Agregate Betoane are un capital social de 15 milioane lei (4,14 milioane euro), divizat in 6 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul principal al companiei este Lafarge Ciment SA, care controleaza 84,63% din actiuni. SIF Muntenia (SIF4) detine 10,32% din capital.

In primele noua luni ale anului curent, afacerile companiei s-au cifrat la 96,1 milioane lei (28,6 milioane euro), in crestere cu 28% fata de intervalul echivalent din 2006. Societatea a afisat in primele noua luni din 2007 un profit net de 10,3 milioane lei (3 milioane euro), in crestere cu 76% fata de aceeasi perioada din 2006, cand acesta a fost de 5,88 milioane lei.

Valoarea de piata a societatii este de 168 milioane lei (46,38 milioane euro), conform ultimei cotatii de 28 lei, stabilita in cadrul sedintei de tranzactionare de joi. Titlurile Lafarge Agregate Betoane se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul AGEM. Compania are ca domeniu de activitate extractia pietrei pentru constructii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri