Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anuntat ca Gabriela Ontica-Stanescu s-a alaturat echipei in calitate de Director de strategie al domeniului de practica Piete de capital din cadrul firmei. Ontica-Stanescu, 51 de ani, a plecat de la conducerea EFG Eurobank Securities dupa 12 ani in care a fost Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie.
Gabriela Ontica-Stanescu este unul din cei mai experimentati specialisti in piete de capital. Incepand cu anul 1993 a facut parte din echipa Capital S.A., prima banca de investitii din Romania.

Din 1995 pana in 2007 a condus EFG Eurobank Securities (fosta societate comerciala Capital Securities S.A.) in calitate de Director General, iar in ultima perioada, ca Presedinte al Consiliului de Administratie.

In cadrul grupului Capital, iar ulterior al filialei de brokeraj a EFG Eurobank din Romania, a participat la proiecte de referinta pentru piata romaneasca, in domenii precum: consultanta financiara, privatizare, administrare de active si piete de capital.

In aceasta calitate, a organizat si a coordonat prima Oferta Publica Initiala de la Bursa de Valori Bucuresti (pentru societatea Electroaparataj S.A.), primul plasament privat al unui emitent roman listat la bursa (Imsat S.A.) si a facut parte din consortiul care a oferit consultanta Guvernului Romaniei pentru privatizarea cu succes a celui mai mare producator roman de otel – Sidex S.A.

De asemenea, a coordonat un numar semnificativ de oferte publice de cumparare in numele unor clienti, societati multinationale, printre care: Campofrio Alimentacion (Spania), Trinity Industries Inc. (SUA), Arcelik S.A. (Turcia), Lafarge S.A. (Franta), Impress S.A. (Franta), CIE Berriz (Spania).

Echipa Practicii Piete de capital din cadrul NNDKP este implicata in tranzactii de anvengura, acordand asistenta atat investitorilor institutionali interesati in derularea unor proceduri complexe pe piata din Romania (de la IPOs la finantari structurate) cat si unor companii romanesti, interesate sa faca marele pas al listarii pe o piata reglementata locala si/sau pe o bursa straina.

Cel mai recent exemplu este implicarea NNDKP in oferta publica initiala de vanzare de actiuni pentru listarea Transgaz S.A., in calitate de consultant juridic al intermediarului.

In conditiile unei piete tot mai sofisticate, a carei dinamica se desfasoara pe mai multe paliere, serviciile juridice integrate acordate de NNDKP in domeniul pietei de capital imbina asistenta avocatilor specializati cu perspectiva operationala a practicianului avand experienta serviciilor de intermediere complexe.

Cu o echipa formata din peste 90 de avocati, un staff de 65 de angajati, birouri la Bucuresti, Timisoara si Brasov, NNDKP ofera servicii de avocatura companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri