Compania Fastius Curier, specializata pe segmentul business in Bucuresti, se asteapta la solicitari importante in perioada de sarbatori si estimeaza o crestere a volumului de expedieri cu cel putin 60% fata de alte luni ale anului pentru firmele de curierat rapid.

Piata de curierat s-a dezvoltat puternic in Romania si in anul 2007, iar luna decembrie este considerata de jucatorii din industrie drept un varf in ceea ce priveste volumul de expedieri, sustin reprezentantii companiei de curierat. Potrivit acestora, piata serviciilor de curierat a crescut anul acesta cu 30% fata de anul 2006, iar in timpul sarbatorilor de iarna cresterea este accelerata pentru toti operatorii de curierat rapid.

"Toate companiile doresc sa trimita cadouri angajatilor, clientilor, furnizorilor, iar perioada de sarbatori se caracterizeaza in principal, pentru firmele de curierat rapid, prin crestere de cel putin 60% fata de alte luni ale anului. Solicitarile vizeaza in special livrarea de cadouri.", a declarat managerul Fastius Curier, Ciprian Pulpa.

Acesta a mai adaugat ca programarea livrarilor clientilor traditionali se va face cu pana la trei saptamani inainte de sarbatori, pentru a se ajunge la o eficientizare a graficului de livrari. "Este necesar ca in aceasta perioada clientii sa nu lase pe ultima suta de metri trimiterea cadourilor de Craciun, pentru a evita intarzierile in livrare", a mai spus Pulpa.

Fastius Curier are un portofoliu amplu de clienti-companii, oferind servicii profesionale pentru expediere rapida de documente in Bucuresti si in intreaga tara, prin reteaua sa aflata in expansiune. Fastius Curier mizeaza pe servicii premium pentru companii, expedieri ultra-rapide in Bucuresti, cu mijloace de transport adaptate traficului din Capitala.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si