Carrefour a inchiriat spatii totalizand 6.500 metri patrati in cadrul complexului imobiliar Trident Plaza din Constanta, dezvoltat de grupul RED printr-o investitie de peste 100 de milioane de euro. Retailerul francez va deschide, astfel, al doilea hypermarket propriu din oras.
Data intrarii in folosinta a complexului este programata pentru inceputul anului 2009.

Trident Plaza este un proiect imobiliar in valoare de peste 100 milioane de euro, are o suprafata totala de peste 130.000 mp si propune vizitatorilor sai primul spatiu multiplu autentic. Complexul reuneste un shopping mall, doua cladiri moderne de birouri in asociere cu reteaua World Trade Center si un hotel de 4 stele cu 250 de camere. Finantatorul proiectului Trident Plaza este Immoeast, care este implicat in sectorul imobiliar in toate pietele majore din Europa Centrala si de Est, in Romania avand peste 20 de proiecte finalizate sau in diverse stadii de derulare.

Trident Plaza este amplasat in centrul orasului, in apropiere de Poarta 3 a portului Constanta, de zona turistica, de plaja si de faleza. Accesul catre cele 1.400 de spatii de parcare distribuite pe 3 nivele se va face din Bulevardul 1 Mai, una dintre arterele principale ale orasului.

“Am decis sa ne alaturam proiectului Trident Plaza deoarece acesta raspunde necesitatii noastre de a ne consolida prezenta in orasele mari, in locatii cu un potential semnificativ”, a declarat Jacobo Caller, directorul general Carrefour Romania.

Nivelul investitiei si alocarea celei mai mari suprafete pentru construirea unui complex comercial de pana acum in Constanta pozitioneaza Trident Plaza ca lider pe piata locala a proiectelor de acest gen. Acest tip de proiect vine cu o abordare specifica in relatia cu orasul, prin integrarea diverselor spatii “moarte” (foste fabrici si terenuri virane) in circuitul urban functional.

“Consideram ca anvergura acestei asocieri este o confirmare a valorii si abordarii propuse de proiectul Trident Plaza dezvoltat in Constanta”, a mentionat Teodor Pop, Managing Partner al Grupului RED.

Centrul comercial isi propune sa atraga aproximativ 10 milioane de vizitatori anual punand la dispozitie numeroase posibilitati de realizare a cumparaturilor in magazine ale unor mari companii internationale, dar si autohtone, zone de distractie si relaxare, o galerie de arta, restaurante si fast food, servicii diverse, spatii de birouri si un hotel la standarde foarte inalte.

Contractul de inchiriere a fost incheiat de Carrefour prin intermediul Paladin Management, divizia de marketing a grupului RED.

Proiectul Trident Plaza este dezvoltat de grupul RED prin intermediul a doua societati din portofoliul Immoeast - Harborside Imobiliara si Harborside Hotel.

Al doilea oras ca marime si importanta economica din Romania, numarul mare de locuitori si cei aproximativ 1 milion de turisti anual au fost argumente in plus care au facut din orasul Constanta o locatie atractiva pentru investitia importanta facuta in acest proiect de catre RED Management.















Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri