Compania aeriana low-cost Germanwings va lansa, la sfarsitul lunii martie 2008, o noua cursa, pe ruta Stuttgart-Bucuresti, care va avea o frecventa de patru zboruri pe saptamana.

Biletele pentru aceasta cursa pot fi rezervate online, pe site-ul companiei. Zborurile vor avea loc in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica.

Germanwings, parte a Eurowings, afiliata companiei germane Lufthansa, a intrat pe piata romaneasca in luna martie, cu o cursa de la Bucuresti la Koln/Bonn. Compania mizeaza pe 32.000 de pasageri pe aceasta ruta pana la finele anului.

Compania este unul dintre principalii operatori low-cost din Europa. Preturile biletelor pornesc de la 19 euro, incluzand taxe si comisioane. Germanwings are zboruri de pe cinci aeroporturi germane, respectiv Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schönefeld, Hamburg si Dortmund, catre peste 60 de destinatii din Europa.

Operatorul are o flota de 27 de aeronave Airbus A319 si Aibus A320. Anul trecut, compania a transportat peste 7,1 milioane de pasageri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si