Mega Image deschide marti unul din cele mai mari supermarketuri ale retelei din Bucuresti in Bulevardul Obregia cu o suprafata de vanzare de 1.150 metri patrati, cu sapte case de marcat si aproximativ 25 locuri de parcare. Fiind unul din magazinele ce se incadreaza in formatul mare Mega Image, acesta va pune la vanzare peste 8.000 de produse si va oferi aproximativ 60 de locuri de munca.

"Deschiderea Mega Image Obregia este un eveniment important pentru noi in special datorita marimii acestui nou magazin. Este al 3-lea magazin Mega Image deschis in sectorul 4, dupa Mega Image Berceni si Mega Image Tineretului, ceea ce demonstreaza intentiile nostre de a acoperi in primul rand cat mai bine toate zonele din Bucuresti", afirma directorul general Mega Image, John Kyritsis.

Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea de 21 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti.

Mega Image este parte a Delhaize Group, prezent in sapte tari, pe trei continente, cu un numar de peste 2.500 magazine in intrega lume.