Centrul de medicina materno-fetala este integrat in spitalul privat Life Memorial, iar in cursul anului 2008 se va adauga dotarilor existente un laborator de biologie moleculara si studii genetice.

Operatorul de servicii medicale a raportat, in primele noua luni, o cifra de afaceri de 12 milioane dolari, in crestere cu 48% comparativ cu aceeasi perioada din 2006.

MedLife estimeaza o majorare a ciferi de afaceri cu 50 % pentru 2007, valoarea depasind 16 milioane dolari, dupa ce anul trecut compania a obtinut o cifra de afaceri de circa 10,5 milioane dolari.

Potrivit datelor furnizate de companie, numarul abonatilor MedLife a depasit 130.000 de persoane din peste 1.300 de companii, o crestere de 60% fiind vizibila si pe segmentul platitorilor per serviciu.

Citeste si:

Cele mai solicitate servicii de ambulator au fost oferite de sectiile de pediatrie, oftalmologie, obstetrica-ginecologie, ORL, dermatologie.

Pentru finalul acestui an, MedLife pregateste deschiderea unei hiperclinici la Timisoara si a unui centru medical in Cluj-Napoca, investitia ridicandu-se la peste 3 milioane euro.

MedLife are 470 de angajati din care peste 250 personal medical. In tara, compania detine 120 de clinici si centre medicale partenere din reteaua NetLife.