Compania intentioneaza sa foloseasca banii pentru mansardarea a sapte blocuri, terminarea constructiei a doua dintre acestea si amenajarea unui bar restaurant, a unor piscine si a unui loc de joaca pentru copii, se arata in comunicatul transmis pietei Rasdaq.

In aceeasi sedinta, care a avut loc in 29 noiembrie, actionarii au mai aprobat propunerea conducerii de a contracta o scrisoare de garantie de buna executie in valoare de 250.000 euro. Scopul contractarii scrisorii este garantarea executarii unor investitii pe care compania urmeaza sa le realizeze in cadrul Complexului hotelier "Forum", in asociere cu Biroul de Turism pentru Tineret SA.

Perla Majestic Constanta are un capital social de 9,51 milioane lei (2,7 milioane euro), divizat in 3,8 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul majoritar al companiei este Spring Time Holdings, care detine 93,66% din capital.

Citeste si:

Afacerile companiei au stagnat anul trecut la 12,2 milioane lei, nivel similar cu cel din 2005. Compania a obtinut in 2006 un profit net de 4,2 milioane lei, de 2,5 ori mai mare decat profitul de 1,6 milioane lei afisat in 2005.

Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul MAJE. Compania are o valoare de piata de 38,07 milioane lei (10,83 milioane euro), conform ultimei cotatii de 10 lei, inregistrata in cadrul sedintei de tranzactionare din 12 octombrie.