Ideal Heat, unul dintre principalii furnizori, la nivel global, de sisteme de incalzire electrica prin pardoseala, vizeaza pentru anul viitor o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro si o cota de piata de 50%, a declarat directorul de vanzari pe Romania al grupului, Cristian Stoica.
Reprezentantii companiei au mai spus ca Ideal Heat este prezenta pe piata din Romania de circa sase luni de zile, timp in care a realizat afaceri de 180.000 de euro, vanzarile fiind in continua crestere. "Chiar daca suntem activi pe piata din Romania de circa sase luni am ales sa facem astazi (n.r. 11 decembrie) lansarea oficiala a companiei.

Vanzarile sunt in continua crestere, doar in ulimele doua luni am inregistrat o crestere de circa 30%, dar si comenzi importante. Sunt interesati de sisteme de incalzire electrica prin pardoseala chiar si manageri de stadioane care vor sa monteze aceasta procedura sub iarba sau chiar sub scaunele arenei, dar si reprezentanti ai aeroporturilor care vor sa tina pista clada", a mai spus Stoica.

Conducerea companiei vede din Romania un centru regional de distributie al produselor Ideal Heat si are in plan pana in 2009 deschiderea unei fabrici in tara. "Investitia in fabrica se ridica la aproximativ cinci milioane de euro. Ca locatie am ales Galatiul pentru ca vrem sa facem transport maritim", a adaugat directorul de vanzari pe Romania al grupului.

Potrivit reprezentantilor companiei noul sistem de incalzire poate reduce costurile unei familii cu circa 30%. "Incalzirea prin pardoseala este o solutie eleganta si eficienta pentru incalzirea oricarei locatii. Toata instalatia este ascunsa si in acest fel clientii nostri nu se mai confrunta cu problema mascarii elementelor tehnice care alcatuiesc sisteme clasice de incalzire. In ceea ce priveste consumul, eficienta, prin sistemul de incalzire prin pardoaseala Ideal Heat se obtine o distributie optima a temperaturii pe verticala, fapt ce scade considerabil consumul de energie electrica", sustine Stoica.

Ideal Heat produce si distribuie doua game de produse: sistemul Ribbon, un aliaj de metal cristalin unic pentru folosirea in interior si exterior si Film de incalzire flexibil pentru parchet, laminate si covoare.

Ideal Heat este reprezentata in Romania a sistemelor Ideal Heaters din Israel. Compania produce si comercializeaza cele mai avansate sisteme de incalzire prin pardoseala. Firma Ideal Heaters a fost infiintata in anul 2004 si in prezent deserveste mii de clienti din tari precum SUA, Israel, Cipru, Spania, Rusia si Romania. Compania a realizat in primii trei ani de functionare afaceri de aproximativ 33 milioane euro, iar pentru 2008 spera sa atinga 48 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri