Metro Cash & Carry Romania, parte integranta a grupului german de retail Metro Cash & Carry International, a decis relocarea birurilor centrale ale companiei in Twin Tower Barba Center, din nordul Bucurestiului
Noul spatiu multi-functional, care va gazdui si diviziile Metro Group Buying Romania si Metro Group Logistics Romania, dispune de birouri, sali de conferinte, cabinet medical si o parcare de aproximativ 300 de locuri si se desfasoara pe o suprafata totala de aproximativ 7.700 metri patrati. Acesta va gazdui in jur de 350 de angajati. Birourile centrale ale companiei Metro Cash & Carry Romania se muta incepand din 20 decembrie 2007.

"Pentru a oferi angajatilor si colaboratorilor nostri un mediu de lucru prietenos si, totodata, echipat cu cea mai avansata tehnologie si in vederea proiectarii unui nou sediu multi-functional pentru Metro Cash & Carry Romania, Consiliul de Administratie al companiei a dispus mutarea birourilor noastre centrale in Twin Tower Barba Center, din Pipera. Ne-am dorit, in special, sa fim mai accesibili, atat pentru angajatii cat si pentru partenerii nostri si sa beneficiem, in acelasi timp, de un centru de afaceri modern si functional, adaptat dezvoltarii noastre ca si companie", a declarat directorul de administratie al Metro Cash & Carry Romania, Andre Grewe.

Metro Cash & Carry Romania s-a lansat oficial in Romania in octombrie 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. In prezent, reteaua de magazine numara 23 de centre de distributie in Bucuresti (4 centre), in Brasov, Constanta si Timisoara cate doua centre si cate unul in fiecare din orasele Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Targu Mures si Arad. Metro Cash & Carry Romania este implicata activ in implementarea si dezvoltarea aceluiasi concept de vanzare si pe piata din Moldova.

Grupul german de retail Metro are sediul principal in Germania si este unul dintre liderii comertului la scara mondiala. In anul 2006, vanzarile Metro Group au atins cifra de 60 de miliarde euro. Compania numara 270.000 angajati si opereaza in aproximativ 2.400 de locatii din 30 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri