Producatorul si distribuitorul de lactate Delaco a investit, in 2007, circa cinci milioane de euro pentru a-si consolida pozitia pe care o ocupa pe piata, iar in 2008 va deschide alte trei centre regionale.
Reprezentantii companiei sustin ca este vorba de investitii in promovare, depozite, parcul auto, softuri noi si nu in ultimul rand in resurse umane.

"Lucrarile la noul centru logistic pentru produse lactate de la Brasov s-au incheiat la inceputul lunii noiembrie, urmand ca in cel mai scurt timp sa fie finalizata si implementarea celui mai modern soft de management logistic. Investitia in acest depozit frigorific a fost de doua milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari investitii din acest an", se arata intr-un comunicat al Delaco. Centrul logistic de la Codlea cuprinde un spatiu de depozitare cu o capacitate de 5.000 paleti precum si spatii pentru efectuarea operatiunilor logistice si de comisionare pentru un numar de 800 de articole diferite.

„Este binecunoscuta problema pe care o intampina toate companiile producatoare sau distribuitoare din tara in ceea ce priveste infrastructura si atingerea unui numar din ce in ce mai mare de clienti in conditii de maxima rentabilitate", declara directorul general al Delaco Distribution Tudor Comaniciu.

Pe langa depozitul central, Delaco si-a creat cateva centre regionale de cross docking ( in Arad, Bucuresti si Bacau), iar in 2008 vor fi deschise altele trei in Cluj, Constanta si Craiova. In 2007, compania a investit peste un milion de euro pentru activitati de marketing.

Infiintata in 1996, Delaco era specializata in productia de lactate proaspete, iar din anul 2000 s-a concentrat pe distributia de branzeturi si alte produse lactate importate din Germania, Austria, Franta, Olanda sau produse in Romania. Din 2007 este distribuitor unic al producatorului german Zott.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri