Romexpo a avut in 2007 o cifra de afaceri de 23 de milioane de euro si un profit estimat la 7 milioane de euro, pentru anul viitor preconizandu-se o crestere cu pana la 10% a cifrei de afaceri, potrivit NewsIn.
Directorul general al Complexului Expozitional Romexpo, George Cojocaru, a prezentat, sambata, intr-o conferinta de presa, organizata la Centrul de Afaceri „Marea Neagra“ din Mangalia, un bilant al activitatii pe 2007 si proiectele avute pentru anul viitor.

Presedintele Romexpo a declarat ca cifra de afaceri la care s-a ajuns in acest an a fost de 23 de milioane de euro cu un profit de 7 milioane de euro, estimate inainte de impozitare. Pentru 2008, cifra de afaceri a fost preconizata sa creasca intre 8% si 10%.

In anul 2007, Romexpo a organizat 41 de expozitii, cele mai multe in Bucuresti, dar s-a bucurat si de o colaborare buna cu Camerele de Comert, Industrie, Agricultura sau Navigatie din tara. Peste 300.000 de vizitatori au fost inregistrati la expozitiile avute, iar pentru reprezentatii Romexpo un lucru imbucurator a fost cresterea numarului de specialisti, cu precadere straini, interesati de aceste evenimente.

Din cele 15 de manifestari desfasurate in tara, 11 au fost la Constanta, cel mai mare succes fiind inregistrat cu targurile Tinimtex.

Pentru anul 2008, Romexpo pregateste in februarie o licitatie pentru amenjarea de noi spatii de parcare in actualul amplasament si mai are alte doua mari proiecte de construire a unor pavilioane expozitionale de cate 16.000 de mp fiecare care vor fu finalizate in martie 2009. Alte proiecte pe termen lung se refera la amenajarea de noi spatii moderne de expunere pina in 2011 care vor fi realizate din surse proprii si prin credite bancare.

Romexpo va organiza in 2008, mai multe targuri, doua dintre ele, Indagra si targul de mobila vor fi divizate ca manifestari de specialitate, dar si un targ funerar. Ca noutati, Complexul Expozitional Romexpo va mai avea, anul viitor, un targ “Romasfaltica” si o expozitie cu usi si ferestre din termopan si amenajari interioare, dar si un targ mondial de filatelie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri