Compania Düfa Deutek, detinuta de fondul de investitii american Advent International, estimeaza pentru anul viitor o cifra de afaceri de 37 de milioane de euro, in crestere cu peste 25% fata de valoarea din 2007, a declarat, citat de NewsIn, directorul de marketing al furnizorului de lacuri si vopsele, Gabriel Enache.
Pentru anul 2007 Dufa Deutek preconizeaza o cifra de afaceri de 30 milioane de euro. "In 2008 mizam pe o crestere a cifrei de afaceri cu peste 25% pe fondul dezvoltarii pietei de constructii si diversificarii ofertei de produse. In plus, vom investi peste 2,5 milioane de euro in extinderea capacitatilor de productie si dezvoltarea infrastructurii de echipamente pentru nuantarea computerizata a vopselelor", a declarat reprezentantul Dufa.

Potrivit lui Enache valoarea pietei de vopsele, lacuri si tencuieli decorative va creste in 2008 cu doar 10%-15%, in euro, la 200-210 milioane de euro. "In prezent, valoarea pietei de vopsele, lacuri si tencuieli decorative este de aproximativ 180 de milioane de euro - preturi nete de producator -, in crestere cu 25% fata de anul precedent. O parte din aceasta crestere in euro se datoreaza si aprecierii leului", a mai spus directorul de marketing al furnizorului de lacuri si vopsele Dufa.

Compania detine in prezent o cota de piata pe segmentul acoperiri decorative de aproximativ 15% si mizeaza in 2008 pe alte doua procente. Düfa Deutek SA comercializeaza un portofoliu larg de produse, reunite sub trei marci: Super, Danke si Deutek Profi.

Düfa Deutek s-a infiintat in anul 1998, ca joint venture intre doi investitori autohtoni si concernul Meffert AG din Germania. In 2005, compania a fost achizitionata de fondul de investitii Advent International, valoarea tranzactiei fiind de aproximativ 15 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri