Noul real Hypermarket din Deva este situat pe Calea Zarandului si dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati. Centrul comercial din Deva se intinde pe o suprafata total construita de peste 22.000 de mp din care galeria comerciala ocupa peste 10.500 de mp si reuneste 29 de magazine cu profiluri diferite.

Hipermarketul beneficiaza de 1.400 de locuri de parcare si comercializeaza o gama de peste 40.000 de produse alimentare si nealimentare. Investitia care include echipamente si instalatii se ridica la peste 21,5 milioane de euro.

"Am intrat in Romania in 2006 prin deschiderea primului magazin in Timisoara si vom reusi performanta ca pana la sfarsitul anului acesta sa avem operationale 14 magazine real in 13 orase importante din tara. Dorim sa ajungem un jucator puternic pe piata de retail, de aceea am dezvoltat un plan de expansiune sustinut prin care sa devenim hipermarketul favorit al romanilor" a declarat directorul general real Hypermarket Romania, Tjeerd Jegen (foto).

Citeste si:

Divizia Real Hypermarket face parte din grupul Metro, unul dintre cei mai mari retailer din lume, prezent in 31 de tari unde detine peste 2.400 de unitati in care lucreaza in jur de 270.000 de angajati. Real a intrat pe piata romaneasca in 2006 si pana la sfarsitul anului viitor intentioneaza sa aiba operationale 21 de hipermarketuri din care patru in Bucuresti. Pana in prezent suma totala investita in cele 13 magazine este de peste 240 milioane de euro.

Real Hypermarket a intrat pe piata internationala in 1997, odata cu deschiderea primelor magazine din Polonia. Astazi compania are peste 80 de magazine in Polonia, Turcia, Rusia si Romania. Recent, Real a preluat magazinele din Germania ale lantului american Wal-Mart, in Polonia a preluat magazinele franceze sub brand Géant, iar in Rusia va achizitiona hipermarket-urile Marktkauf.