Noul magazin de proximitate Plus este situat pe Aleea Sporturilor si are o suprafata aproximativa de 1.380 metri patrati, dintre care 1.080 metri patrati suprafata de vanzare si 300 metri patrati spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard al retelei si dispune de 70 de locuri de parcare, se arata in comunicatul companiei.

"Magazinul Plus de la Buzau este penultima noastra deschidere din acest an, urmand ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa deschidem si cel de-al 50-lea magazin Plus din Romania, la Targu Mures" , a declarat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti, iar oferta cuprinde peste 1.500 de produse. Prezenta retelei Plus la Buzau se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori. Plus este un brand care exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).