Elmec Romania are in prezent un numar de 800 de angajati si a inregistrat anul acesta o crestere de 45% a vazarilor comparativ cu anul precedent. Anul acesta compania a introdus conceptul de Famous Brands Gallery prin doua magazine, anticipand astfel planurile de dezvoltare viitoare. Elmec opereaza in total 38 de magazine, atat mono-brand cat si multibrand sub numele de Famous Brands.

Elmec Romania se subordoneaza companiei Elmec Sport SA din Athena, Grecia. Sunt importatori si distribuitori exclusivi ai brandurilor: Nike/Converse, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Collection, Marlboro Classics, Polo-Ralph Lauren, Miss Sixty – Energie, Trussardi Jeans, G-Star, Replay, Harley Davidson, Patrizia Pepe si altele.

Elmec Romania SRL a avut anul trecut o cifra de afaceri de 25,3 milioane euro, in crestere cu aproape 60% fata de anul 2005. La nivel mondial grupul a finalizat in primul semestru al anului 2007 perioada de tranzitie si restructurare, dupa finalizarea distribuirii produselor Nike in Grecia si Cipru in iunie 2006 afacere care aducea aproximativ 20 milioane euro anual cifrei de afaceri aferenta grupului.