Cele cinci magazine ce vor fi deschise in Capitala anul viitor vor avea suprafete de circa 600 metri patrati.

"Acestea vor fi unitati de format mic ale lantului Mega Image, cele de format mare avand o suprafata care poate depasi 900 metri patrati", a declarat directorul comercial Mega Image, Win Maris.

Acesta a adaugat ca toate unitatile operate de Delhaize Group in Romania sunt deschise in regim de inchiriere ca de altfel si urmatoarele magazine. Investitia medie pentru un magazin Mega Image este de circa un milion de euro.

Citeste si:

Referitor la zvonurile despre vanzarea lantului Mega Image, operat de Delhaize in Romania si Indonezia, Maris a declarat ca sunt neadevarate, aceste afirmatii fiind de fapt scoase din context in timpul unui interviu acordat de un reprezentant al grupului belgian, ziarului Thomson Financial.

"Tot ce pot sa spun ca este ca cei de la Delhaize sunt foarte multumiti de vanzarile inregistrate de filialele din pietele emergente si nu negociaza vanzarea acestora, dimpotriva vor sa investeasca in dezvoltarea lanturilor din Romania si Indonezia" a precizat Win Maris.

Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea de 21 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti. Mega Image este parte a Delhaize Group, prezent in sapte tari, pe trei continente, cu un numar de peste 2.500 magazine in intrega lume.