Mega Image, retea de magazine ce comercializeaza bunuri de larg consum, a deschis ieri, in Capitala, al 22-lea magazin al retelei, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 350 metri patrati.
Magazinul, situat pe bulevardul Carol, nr 61, la intersectia cu Calea Mosilor, are patru case de marcat, punand la dispozitie aproximativ 6.000 de produse.

"Mega Image Carol este al patrulea magazin deschis in acest an in Bucuresti,(...) Vom continua planurile de a ne extinde si in 2008 in special in Bucuresti. Am avut in tot acest an sprijinul grupului din care facem parte, Delhaize Group, si avem in continuare sustinerea lor pentru planurile de expansiune in Romania, precum si procesul de remodelare a magazinelor", a declarat directorul general Mega Image, John Kyritsis.

In acelasi timp, Mega Image a finalizat remodelarea supermarketului din bulevardul Ion Mihalache. In 2007 compania a remodelat cinci dintre magazinele existente.

Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea de 22 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti. Mega Image este parte a Delhaize Group, prezent in sapte tari, pe trei continente, cu un numar de peste 2.509 magazine in intrega lume, cu vanzari nete si alte venituri de 19,2 miliarde euro inregistrate la finalul anului 2006.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri