Primul magazin va fi inaugurat in cadrul centrului comercial Galleria Mall din Buzau, iar cel de-al doilea va fi deschis in cadrul unui mall in zona Berceni. Alte doua magazine urmeaza sa fie deschise in 2009 in Bucuresti si unul in Brasov.

"Suntem incantati de aceasta intelegere si cred ca in urmatorii ani vom putea crea o retea puternica de magazine Markam Fashion in Romania", a declarat directorul executiv al companiei Eurtrop Consulting, Roxana Barbu, care sustine ca produsele de calitate ale Markam vor aduce rezultate financiare semnificative pe piata din Romania.

"Axandu-ne in special pe calitate, valoare si o serie de promotii, vanzarile companiei au crescut in 2007 cu 47,3%, in timp ce in zona Euro ne-am dublat vanzarile. Odata cu pozitia pe care o avem pe piata si aflandu-ne in continua expansiune ne asteptam la cresterea vanzarilor si in 2008", a declarat proprietarul Markam Fashion, Kamen Obreshkov.

Citeste si:

Markam a inceput productia in anul 1990, iar in prezent compania este unul dintre cei mai mari producatori de imbracaminte pentru femei din Bulgaria. Compania are reprezentante in Cehia, Slovenia, Croatia, Serbia, Belgia, Olanda si Luxemburg, iar din 2007 a deschis alte trei filiale in Suedia, Austria si Spania.

Obiectivul principal al companiei este de a crea o retea extinsa in toata Europa, iar cea mai mare piata de desfacere a produselor Markam o reprezinta Rusia, unde compania are deschis si un showroom propriu de unde isi vinde produsele catre distribuitorilor locali. Compania a deschis primul sau magazin in centru comercial "Sky city" din Sofia, iar in luna martie a anului viitor colectiile Markam vor putea fi expuse si in mallul "Varna".