Grupul Angst estimeza pentru 2008 o cifra de afaceri de 120 de milioane de euro, cu circa 80% mai mare decat cea obtinuta in anul 2007, se arata intr-un comunicat al companiei.

Cifra de afaceri estimata pentru anul acesta este de 70 de milioane euro. De asemenea, compania vizeaza o cota de piata de circa 40% pe piata romaneasca in 2008.

In ceea ce priveste profitul, anul viitor, reprezentantii companiei apreciaza ca acesta va fi in scadere datorita unor investitii viitoare, iar din 2009 vom avea un profit consolidat.

"Investitiile de anul viitor vor viza deschiderea unor fabrici la Oradea si la Timitoara in a doua parte a anului, care se vor alatura fabrici din prezent Angst Buftea, Salsi Sinaia si Cluj aceasta din urma producand cateva salamuri adaptate pentru piata bucuresteana sub brandul “...a la Cluj”, se arata in comunicatul companiei.

Reteaua de magazine va fi suplimentata in anul 2008 cu inca 2 magazine la Timisoara.

"Intentionam ca in 2008 sa extindem afacerea cu ferme de vaci cu inca trei ferme care vor avea circa 1.000 vaci care vor furniza aproximativ 16.000 litri lapte pe zi", mai mentioneaza comunicatul transmis de Angst.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
[FOTO] Cum arata noul format de magazin Mega Image