Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis la Targu Mures cel de-al 50-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro, ca parte a strategiei de expansiune a companiei.

Noul magazin din Targu Mures, ultima investitie din acest an, are 25 de angajati. Magazinul este situat pe strada Livezeni si are o suprafata de circa 1.380 metri patrati, dintre care 1.080 de metri patrati suprafata de vanzare si 300 de metri patrati spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip "freestander", care respecta un format standard si dispune de 70 de locuri de parcare.

"Magazinul Plus de la Targu Mures este ultima noastra deschidere din acest an, urmand ca in primavara anului viitor sa deschidem si alte magazine in acest judet", a declarat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.

Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe, carne in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 - detergenti, cosmetice si hrana de animale -. Pe langa aceste produse, Plus are saptamanal o oferta de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.

"Prezenta retelei Plus la Targu Mures se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori", potrivit companiei.

Plus este un brand care exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si