Hard Rock Café Bucuresti are 2.000 de metri patrati, o capacitate de 220 locuri in interior si 120 de locuri pe terasa exterioara si 120 de angajati. Peretii cafenelei sunt decorati cu obiecte care au apartinut starurilor din lumea muzicii, din colectia Hard Rock.

"Bucurestul este un oras extraordinar si plin de viata, cu o mare varietate de oferte culturale. Romania si regiunile limitrofe reprezinta zone importante pentru Hard Rock International", a declarat Hamish Dodds, Presedinte si CEO Hard Rock International.

C lientii vor putea cumpara de la cafenea si tricouri, insigne si alte obiecte din colectiile limitate Hard Rock, comercializate in Rock Shop.

Citeste si:

Hard Rock International detine 123 de cafenele Hard Rock si opt Hoteluri/Cazinouri, deschise in 46 de tari. Hard Rock detine o colectie impresionanta de obiecte care le-au apartinut starurilor pop rock internationale, care a pornit de la o chitara a lui Eric Clapton, ce este expusa in cafenelele sale din intreaga lume.

Hard Rock International este cunoscuta si pentru colectiile sale de moda, produsele legate de muzica si concertele live. Hard Rock International, Inc. este detinuta de Seminole Hard Rock Entertainment, Inc.

Cititi si Cinci jucatori internationali ar putea intra in 2008 pe piata romaneasca a cafenelelor.