Otter Distribution va mai deschide 11 magazine in perioada 2008-2009 in mai multe orase din tara printre care Bucuresti, Constanta si Brasov, investitia medie pentru o unitate fiind de circa 150.000 de euro, au declarat, potrivit NewsIn, reprezentantii companiei.
"Toate magazinele vor fi deschise in diferite mall-uri si vor avea o suprafata de minim 100 metri patrati. In principiu noi avem planuite chiar mai mult de 11 deschideri, dar ele depind foarte mult de ritmul de lucru al dezvoltatorilor centrelor comerciale pe care le vizam" au declarat reprezentantii Otter Distribution.
Compania intentioneaza sa deschida cinci magazine Otter anul viitor in Constanta, Bucuresti, Bacau, Oradea, Braila, Brasov, iar in 2009 alte sase magazine in Constanta, Iasi, Craiova, Bucuresti si Cluj.

Anul acesta, Otter Distribution a mai avut patru deschideri si anume un magazin Otter in aripa noua din Bucuresti Mall, un magazin Geox in Unirea Bucuresti si cate un magazin Otter si unul Geox in galeria comerciala Felicia din Iasi.Otter Distribution anunta in luna octombrie ca pana la finele lui 2007 va mai avea deschideri noi la Brasov (trei magazine: Geox, Otter si Fila pana la sfarsitul lunii noiembrie), proiecte care au fost insa amanate.

Compania Otter Distribution a deschis primul sau magazin in 1999 ca magazin de prezentare pentru clientii de distributie, urmat de al doilea magazin Otter in centrul comercial Carrefour Militari. In prezent, reteaua numara 18 unitati ce comercializeaza incaltaminte, posete, pantofi, curele, portofele apartinand mai multor branduri precum Otter (Germania), Ara (Germania), Geox (Italia), Gabor (Germania), Clarks (Anglia), Lloyd (Germania), Shy (Italia), Manas (Italia), Alfiere (Italia), Gianmarco Lorenzo (Italia) si alte branduri cunoscute la nivel european.

Otter Distribution are peste 150 de angajati si vizeaza pentru anul in curs o cifra de afaceri 45 milioane de lei, in crestere cu 18,4% fata de anul trecut. Din cele 18 magazine detinute in Romania, 15 sunt sub brandul Otter, iar restul sunt Geox fiind deschise in Plaza Romania, Unirea Shopping Center si Felicia Shopping Center din Iasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri