Top Brands Distribution (TBD), cu activitati in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, va investi peste un milion de euro pentru extinderea retelei de distributie in opt noi judete.
Investitiile din Alba, Bistrita, Brasov, Covasna, Harghita, Prahova, Mures si Sibiu se vor indrepta spre achizitionarea de masini, sedii si echipamente logistice. Aproximativ 90 de persoane vor fi angajate in urma extinderi teritoriale a companiei de distributie.

"Romania la nivel economic nu mai reprezinta de mult timp doar Bucurestiul. Daca vrem sa crestem peste media pietei este nevoie sa facem aceste investitii care vor impulsiona serios cifra de afaceri a companiei noastre. Sunt zone cu un potential ridicat, in care veniturile au avansat considerabil, cu investitii mari in zona de retail, iar noi nu puteam lipsi din aceasta ecuatie. Ma astept ca aceasta dezvoltare sa aduca o crestere de 20-25% la nivelul cifrei noastre de afaceri", a declarat directorul general al TBD, Wael El Ghadban.

"O problema inca importanta pentru toti jucatorii din aceasta piata o constituie absenta infrastructurii necesare unei bune desfasurari a activitatii. In multe locuri calitatea drumurilor este foarte proasta, iar in alte parti avem de-a face cu o infrastructura de secol XIX. Speram insa ca lucrurile se vor indrepta ca urmare a intrarii fondurilor europene, dar pana atunci mai avem ceva de asteptat", a adaugat directorul general al TBD.

Top Brands Distribution este una dintre companiile din Romania cu activitati in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania si Kraft Foods Romania. In prezent, forta de vanzare a companiei masoara 200 de persoane ce raspund cerintelor a peste 20.000 de clienti din municipiul Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii. Top Brands Distribution a obtinut in primul semestru din 2007 o cifra de afaceri de 95 milioane de euro, in crestere cu 27% fata de primele sase luni ale lui 2006.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri