Consiliul Concurentei a amendat societatile General Electric Capital Corporation si Dogus Holding, cu 305.500 lei, pentru ca nu au notificat concentrarea economica realizata in anul 2005, prin preluarea controlului in comun asupra Turkiye Garanti Bankasi AS si indirect asupra Garanti Bank Internati.
Potrivit unui comunicat de presa emis de Consiliul Concurentei (CC), societatea General Electric Capital Corporation a fost sanctionata cu196.000 lei, iar Dogus Holding cu 109.500 lei.

"Totodata, Consiliul Concurentei a emis si o decizie de neobiectiune privind concentrarea economica realizata de catre General Electric Capital Corporation si Dogus Holding, prin dobandirea controlului in comun asupra Turkiye Garanti Bankasi AS, si indirect asupra Garanti Bank International NV Sucursala Romania", se mentioneaza in comuicatul emis de CC.

Conform informatiilor furnizate de Consiliul Concurentei, Turkiye Garanti Bankasi AS, activa in Romania prin Garanti Bank International NV Sucursala Romania, a fost controlata anterior de Dogus Holding.

General Electric Capital Corporation, membra a Grupului General Electric, este prezenta pe piata romaneasca prin SC Domenia Credit IFN SA, SC Ralfi IFN SA si SC Motoractive IFN SA, potrivit datelor CC.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri