Compania de servicii medicale de laborator, Synevo, estimeaza pentru anul in curs o cifra de afaceri de circa 14 milioane de euro, cu circa 13% mai mult fata de valoarea de 12 milioane de euro inregistrata in 2007, a declarat, potrivit NewsIn, directorul de marketing, Mihaela Barbu.
"In prezent Synevo Romania, lider pe piata serviciilor medicale de laborator, are o retea de 10 laboratoare - sase laboratoare de spital si patru laboratoare independente, in Bucuresti si judetele Cluj, Constanta, Iasi, Satu Mare, Suceava si Timis", a precizat directorul de marketing al Synevo.

Pentru anul 2008 compania are in plan deschiderea unui nou laborator. "In acest moment suntem in faza de amenajare si recrutare de personal pentru un nou laborator pe care il vom deschide in prima parte a acestui an, cel mai probabil in luna martie, in Craiova", a explicat Barbu. Acest laborator va reprezenta o investitie de 500.000 euro. Tot pentru anul 2008 Synevo doreste deschiderea a cel putin unui alt laborator.

Potrivit datelor companiei, in anul 2007, Synevo a deschis in Timisoara cel de-al 10-lea laborator, investitia necesara ridicandu-se la 700.000 euro.

In ceea ce priveste numarul pacientilor care au utilizat serviciile companiei in 2007, acesta a depasit un milion, fiind cu 30% mai mare decat in 2006. Synevo Romania a efectuat anul trecut 4,6 milioane de teste, cu 28% mai mult decat in 2006.

Conforma datelor companiei, Synevo Romania a atins in 2006 o cifra de afaceri 9,2 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri