Grupul francez Louis Berger va asigura serviciile de consultanta pentru realizarea proiectului de modernizare a stadionului Lia Manoliu, valoarea contractului, incheiat la sfarsitul anului trecut cu Primaria Capitalei, depasind 1,6 milioane euro.
"In data de 31 decembrie 2007, Primaria Municipiului Bucuresti a semnat contractul de servicii de consultanta pentru modernizarea si reabilitarea Stadionului National Lia Manoliu, atribuit consortiului de firme Louis Berger", potrivit unui comunicat al grupului francez.

Grupul Louis Berger, prin compania Berger Devine Yaeger, a realizat numeroase alte proiecte similare, in intreaga lume, printre acestea numarandu-se: Stadionul Olimpic din Sydney, Australia, Stadionul Wembley din Marea Britanie, Stadionul H.H.H. Metrodome din Minneapolis, USA si Stadionul National din Dublin, Irlanda.

Conform declaratiilor lui Chris Germanacos, Prim Vicepresedinte si Director pentru Europa, compania Louis Berger este implicata in prezent in negocierea mai multor contracte de management al proiectelor, atat pe teritoriul Romaniei, cat si in alte tari din Europa, cu investitori din Franta, Marea Britanie, Spania, Israel si Grecia.

Printre clientii Louis Berger din Romania si din regiune se numara mari investitori privati si firme aflate in clasamentul anual al celor mai profitabile companii din Statele Unite („Fortune 500”), compania prestand servicii de consultanta pentru toate tipurile de proiecte de cladiri, infrastuctura si dezvoltare.

Louis Berger este un concern independent de firme de consultanta, prima dintre acestea fiind infiintata in 1953. Sediile sale centrale sunt situate in Paris (Franta) si Washington DC (Statele Unite ale Americii). Printre domeniile sale de activitate se numara consultanta si asistenta tehnica pentru toate specializarile ingineriei, inclusiv ingineria mediului, precum si dezvoltarea economica.

Biroul regional pentru Europa Centrala si de Est este situat in Bucuresti, Romania. Cu peste 16 ani de activitate, peste 200 de proiecte incheiate si avand sute de angajati, Louis Berger este una dintre cele mai mari companii internationale de consultanta atat in Romania cat si in regiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri