A&D Pharma, grupul olandez care detine lantul de farmacii Sensiblu si distribuitorul de medicamente Mediplus, va lansa o noua varianta a actualului card de credit farmaceutic Respiro, in parteneriat cu o banca din Romania, a declarat, pentru Wall-Street, CEO-ul companiei, Dragos Dinu.
“Suntem in discutii cu o banca mare din Romania si incercam sa transformam actualul card Respiro intr-unul mult mai avansat, atat din punctul de vedere al serviciilor, cat si al limitei de credit. In acest sens, va fi o crestere mare, de peste 200%. Probabil va fi un card co-branded, iar lansarea va fi in curand, posibil pana la sfarsitul primului trimestru”, a explicat Dinu.

Anul trecut, Lauren Finance IFN, parte a grupului A&D Pharma, a lansat Respiro, primul card de credit cu utilizare exclusiva in farmacii.

In primele 10 luni ale anului trecut, farmaciile Sensiblu contorizasera peste 1 milion de posesori de carduri Respiro, peste 50% din numarul total al tranzactiilor din farmacii fiind realizate prin cardul de fidelitate.

Grupul olandez a inregistrat, in primele noua luni ale anului, o crestere de 32% a cifrei de afaceri, pana la 301,8 milioane de euro, potrivit datelor emise de companie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri