Smithfield Ferme are un nou director general

Compania Smithfield Ferme are din data de 7 ianuarie 2008 un nou director general in persoana lui Bogdan Mihail.

Potrivit datelor companiei, noul director general are o experienta bogata in dezvoltarea afacerilor, management, productie, marketing si distributie FMCG, agribusiness.

Bogdan Mihail este originar din Bucuresti, iar acum isi va desfasura activitatea la Timisoara. Anterior, a detinut functia de vice-presedinte si CEO al Grupului Prodal si a fost membru in Consiliul de Administratie al Grupului ICB.

Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bogdan Mihail a urmat in perioada 1999-2001 Executive MBA la Asebuss & Washington University din Seattle, in anul 2002 cursurile Advanced Management Program la Harvard Business School (HBS) din Statele Unite ale Americii, iar in 2006 cursurile Advanced Management Program, INSEAD din Franta.

Smithfield Ferme face parte din Smithfield Foods, o companie americana cu sediul in Smithfield, Virginia, si se ocupa cu productia porcilor destinati sacrificarii. Smithfield Foods mai detine in Romania si Smithfield Procesare, care produce si comercializa produse din carne de porc de inalta calitate pentru piata interna si pentru export.

Smithfield Foods si-a inceput activitatea in 1936 si este in prezent cel mai mare crescator de porcine si procesator de carne de porc din lume, inregistrand venituri anuale de 11,6 miliarde USD si vanzari internationale de peste un miliard USD. Compania este al cincilea mare procesator de carne de vita din SUA si un actor major pe multe segmente de produse alimentare specializate cu crestere rapida.

Smithfield are peste 51.000 de angajati in SUA si in intreaga lume, inclusiv China, Franta, Mexic, Polonia, Romania, Spania si Regatul Unit.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri