Piata auto s-a imbogatit cu doua noi modele de autoturisme. Face lift-urile sint de la AutoItalia, care a lansat noua Alfa Romeo, si de la Porsche Romania, care a lansat noul Volkswagen Polo. Fiecare constructor, atit cel italian cit si cel german, a incercat sa dea noilor modele o forma cit mai agresiva la exterior, iar interiorul sa e cit mai confortabil.

Constructorul Italian a adus pentru noua Alfa 147 imbunatatiri atit la interior, cit si la exterior. Exteriorul noului model a fost modificat astfel incit masina sa fie mai agresiva si mai sportiva. Astfel, grila fata a masinii a fost coborita, linia farurilor este inclinata catre scut, in timp ce priza de aer a fost impartita in trei elemente verticale, unul central si doua laterale. Acum, Alfa 147 da impresia unei feline gata de atac. Caracteristicile noului 147 se potrivesc intr-un mod foarte natural acestui model care are in singe dorinta de competitie, spun reprezentantii AutoItalia. Senzatia de putere este data si de stopurile configurate triunghiular, partea din spate beneficiind de mai multe ornamente cromate.

6 motorizari pentru noua 147

Noua 147 dispune de trei variante de motorizare pe benzina si trei diesel. Cel mai puternic motor pe benzina este cel de tip Twin Spark de 2,0 litri, puterea maxima a acestuia fiind de 150 de cai-putere. La motoarele diesel, cel mai sportiv motor este cel de 1,9 litri multijet, care ofera o putere de 150 de cai. Pentru siguranta si confort constructorii italieni au dotat Alfa Romeo cu: VDC, ASR, ABS cu EBD si airbag-uri pentru protectia capului, sistem de climatizare automat bi-zona si altele. Pretul pentru noua 147 incepe de la 13.900 de euro, CIP.

Polo, mai matur si mai modern

Partea frontala a noului Polo a fost redesenata, iar grila radiatorului, care este in forma de V, imprima modelului un aer evident mai provocator, arata importatorul Porsche Romania. Noua generatie Polo este disponibila in trei variante de echipare: Trendline, Confortline si Sportline. Noul Polo poate fi dotat cu noua variante de motorizare, dintre care patru folosesc drept combustibil motorina. Cel mai puternic motor pe benzina ofera o putere maxima de 100 de cai-putere, in timp ce la motoarele diesel, varianta de top dezvolta 130 de cai- putere. Polo, dupa cum spune importatorul, se adreseaza clientilor familisti, acelora care conduc zilnic, precum si tinerilor, care vor fi convinsi de formele masinii pline de viata.

Pe linga multiplele dotari de confort si de siguranta, Polo are in dotare un plus de echipamente noi, printre care: asistenta la frinare, ParkPilot, un sistem de monitorizare a presiunii pneurilor, precum si functia coming. Pretul la noul Volkswagen Polo incepe de la 8.183 de euro, CIP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri