Producatorul de lactate Albalact din Alba-Iulia a numit doi noi membri in cadrul Consiliului de Administratie (CA) al companiei, cu functia de vicepresedinti, printre care si fondatorul producatorului de medicamente Europharm Brasov, Mihai Miron.

Cel de-al doilea membru este medicul veterinar Ioan Dirzu, care lucreaza in cadrul Albalact de aproximatriv trei ani

Numirea a avut loc in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de 15 ianuarie.

"Am propus numirea lui Mihai Miron in CA pentru ca il consideram un colaborator si un furnizor de incredere al companiei, dar mai ales pentru ca in cursul acestui an vom dezvolta produse din categoria baby food (alimente pentru copii) sub brandul Fulga, iar domnul Miron are competente in acest sector", a declarat Raul Ciurtin, presedintele Albalact.

Miron detine o fabrica de lapte praf pentru copii si o ferma de vaci in judetul Alba. De profesie farmacist, Miron a infiintat fabrica de medicamente Europharm de la Brasov pe care a vandut-o ulterior grupului farmaceutic britanic GlaxoSmithKline.

Producatorul de lactate Albalact Alba Iulia a realizat, in primele noua luni ale anului trecut, o cifra de afaceri de 111,7 milioane de lei, o crestere de 64,3% fata de aceeasi perioada a lui 2006, cand cifra indica 68 milioane de lei.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Investitie de 3,5 milioane euro intr-o noua fabrica Vitalact