Cei cinci noi parteneri sunt Ioana Hrisafi, Levana Zigmund, Raluca Vasilache (Tiparu), Cristina Metea si Oana Ureche.

Ioana Hrisafi, fost magistrat, este specializata in litigii interne, cu o experienta de peste 12 ani. Levana Zigmund si Cristina Metea sunt specializate in arbitraje internationale, fiind membre ale echipei de avocati care a castigat pentru Romania cazul promovat la ICSID de Noble Ventures.

Raluca Vasilache (Tiparu) este un reputat specialist in dreptul concurentei, implicata in numeroase proiecte de achizitii, privatizari, ajutoare de stat. Oana Ureche este specializata in drept imobiliar si achizitii, unul dintre avocatii de baza ai Carrefour in Romania.

Citeste si:

In prezent, echipa Tuca Zbarcea & Asociatii cuprinde 110 avocati si salariati, dintre care 75 sunt avocati (15 parteneri si 60 de avocati colaboratori).

In materie de resurse umane, pentru anul 2008, Tuca Zbarcea & Asociatii si-a propus introducerea unor programe si facilitati suplimentare, cresterea numarului de training-uri profesionale de specialitate, cooptarea de noi avocati si continuarea politicii de promovare a unuia sau mai multor parteneri din randul avocatilor seniori.