Casa de avocatura "bpv Grigorescu" a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 2,3 milioane de euro si vizeaza pentru 2008 o crestere de 40%, la peste trei milioane de euro.

"In mai putin de doi ani de la infiintare, am construit o echipa puternica de avocati specializati in Drept Societar si Fuziuni & Achizitii. Acest domeniu de consultanta juridica a contribuit cu mai mult de 40% la cifra de afaceri, care in 2007 a fost peste 2,3 milioane de euro. Ne asteptam ca in 2008, cifra de afaceri sa depaseasca trei milioane de euro", a spus Catalin Grigorescu, avocat coordonator al bpv Grigorescu.
Potrivit reprezentantului companiei, ca urmare a cresterii afacerii, societatea de avocati bvp Grigorescu urmeaza sa isi mute sediul intr-o cladire istorica din centrul Bucurestiului.

"Aveam nevoie de un spatiu de birouri care sa corespunda atat din punct de vedere al imaginii si functionalitatii cat si din perspectiva cresterii pe care ne-am planificat-o pentru anii urmatori", a adaugat Grigorescu.

In ultima jumatate a anului 2007, bpv Grigorescu a acordat consultanta juridica in trei dintre cele mai importante tranzactii ale anului 2007: vanzarea Best Distribution (parte din grupul RTC Holding) companiei grecesti CD Media, achizitia companiei romanesti Business Ideas Provider Grup de catre firma britanica IMSG si preluarea Pay Store de catre compania PayPoint plc.

bpv Grigorescu este o societate romaneasca de avocati care ofera servicii de consultanta juridica pentru clienti locali si internationali in domeniile de drept societar, fuziuni si achizitii, dreptul concurentei, drept bancar si financiar, drept imobiliar si constructii, dreptul muncii, achizitii publice si drept fiscal.

Societatea de avocatura si-a inceput activitatea in anul 2006 cu o echipa de opt avocati ajungand in acest moment la un numar de 18 avocati, iar in 2008 actuala echipa se va mari cu inca 10 avocati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
VIDEO Digitalizare în retail: Unde este nevoie de transformare digitală
Setari Cookie-uri