Furnizorul de servicii medicale Gral Medical estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 32,4 milioane lei, in crestere fata de valoarea de 24,8 milioane de lei inregistrata in 2007.
Gral Medical a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 24,8 milioane de lei cu o crestere de aproape 3,4 ori fata de anul 2006.

Profitul a inregistrat, in 2007, o valoare de 4,4 milioane de lei inregistrand o rata a profitului de 17,62% cu o crestere spectaculoasa in comparatie cu anul 2006.

Obiectivele anului 2008 sunt si mai indraznete, motiv pentru care compania estimeaza o cifra de afaceri de 32,4 milioane lei, cu o rata a profitului in crestere de pana la 24,6%", se precizeaza in comunicatul companiei.

Potrivit informatiilor companiei, datele financiare prezentate cuprind rezultatele obtinute de cele mai importante doua firme din grupul Gral Medical, Gral Medical SRL si Medical Center Gral.

"Pe anul 2008 vom lansa un produs revolutionar pe piata serviciilor medicale private sub forma unui abonament in care pacientul este diagnosticat si tratat complet", a declarat Georgeta erban, director general GralMedical.

Gral Medical a ianugurat o clinica privata in Bucuresti, in valoare de aproape doua milioane de euro.

Gral Medical este o firma cu capital integral romanesc si un furnizor de servicii medicale atat pentru asigurarile sociale de sanatate, cat si pentru cele private.

Totodata, compania detine o retea de 12 centre medicale, dintre care sase in Bucuresti, trei in Prahova si cate unul in Sibiu, Craiova si Pitesti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
EY România donează 70.000 de euro pentru lupta împotriva pandemiei COVID-19
Setari Cookie-uri