"Anul 2007 a adus cresteri importante pe piata romaneasca de curierat, dar si consolidare pentru firmele care au investit puternic in aceasta perioada. In timp ce piata de curierat intern a avut o crestere de 25%, Fastius Curier a reusit o crestere de aproximativ 45%", a declarat managerul executiv al Fastius Curier, Ciprian Pulpa.

Potrivit acestuia, cifra de afaceri inregistrata de Fastius Curier pentru anul 2007 se ridica la o jumatate de milion de euro, iar in 2008 oficialii companiei asteapta o crestere si mai mare.

"Anul 2008 va insemna investitii importante in infrastructura, pentru a putea sustine si mai bine principiile de curierat rapid cu servicii premium. Astfel, ne-am bugetat investitii de 500.000 de euro, investitii ce se vor axa in principal pe dezvoltarea flotei auto si moto. Fara a oferi cifre exacte, mizam pe o crestere spectaculoasa in 2008, cu mult peste cresterea industriei", a adaugat Pulpa.

Fastius Curier detine un portofoliu amplu de clienti-companii, oferind servicii pentru expediere rapida de documente in Bucuresti si in intreaga tara, prin reteaua sa aflata in expansiune. Fastius Curier mizeaza pe servicii premium pentru companii, expedieri ultra-rapide in Bucuresti, cu mijloace de transport adaptate traficului din Capitala.